Statistici si informatii joc:
Versiunea curenta a jocului: 27 Iulie 2014
Data Start vers. curenta: 20 Decembrie 2014
Data Sfarsit vers. curenta: versiunea dureaza aprox 3-5 luni
Jucatori Inregistrati: 246 jucatori
Jucatori Online: 0 jucatori

Mai presus de toate jocul Baiat De Cartier este si o comunitate de jucatori, cu bune si cu rele, cu prietenii si cu rafuieli, cu gasti rivale si cu interese dar mai ales cu distractie online.

Ne gasesti si pe FaceBook:
Autentificare:

User:
Parola:
Recuperare Parola Pierduta

Baiat de Cartier este un joc online multiplayer cu mafie care se joaca online, pe serverul nostru si nu necesita descarcarea niciunui program. Jocul este unul browser based ceea ce inseamna ca se joaca cu ajutorul browserului.

Actiunea jocului Baiat de Cartier este indreptata catre lumea interlopa virtuala a Romaniei si fiecare jucator are sansa sa dovedeasca ca este cel mai bun mafiot.

Pentru a te putea juca ai nevoie sa iti inregistrezi un cont nou, este gratuit si dureaza doar cateva secunde.
La inregistrare iti poti alege un caracter pe care sa-l dezvolti pe parcursul jocului: Baiat de Cartier , Afacerist sau Politist - fiecare caracter are anumite beneficii in joc!

Ce poti face in joc?
Jocul este conceput in asa fel incat sa nu te plictisesti niciodata. Ai la dispozitie cateva zeci de actiuni diferite, si zeci de metode prin care sa poti face bani in joc, sa cresti in putere si sa devi cel mai bun baiat de cartier!
Vei interactiona constant cu alti jucatori care iti vor deveni fie aliati in joc, fie dusmani pe care ii vei ataca si vei incerca sa-i ucizi in joc.

Exista disponibil un sistem de mesagerie interna cu care vei putea comunica cu ceilalti jucatori, si pentru discutii diverse ai la dispozitie forumul jocului

Sectiunile cele mai folosite: atacuri, crime, lupte de strada, furturi de masini, trafic de droguri, strada placerilor, curse de masini, caini de lupte si turnee de caini de lupte, piata neagra unde vei gasi tot ce ai nevoie, sectiunea de cazino cu multe jocuri de noroc si cu pariuri sportive si legendarele misiuni pentru mafie.

O sectiune foarte mult indragita este Fotbal BDC - sectiunea unde poti fi jucator de fotbal intr-o echipa sau manager al unei echipe de fotbal planificand meciuri amicale cu alte echipe de fotbal sau participand la campionate, toate acestea aducandu-ti faima si mai mare in cartier.
Te-am convins?
Intra si tu acum in cartier si dovedeste ca esti un Baiat de Cartier adevarat!

Inregistrare Cont Nou!